Consecințe ale pandemiei. Festivalul UNTOLD a fost suspendat

Din oraş UBB Radio

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD se amână pentru anul 2021 din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 , anunță organizatorii pe pagina oficială de Facebook.

Până la data 31 august 2020, este interzisă organizarea evenimentelor, festivalurilor și manifestărilor culturale, artistice la care sunt prezenți peste 1000 de participanți simultan,  atât în spații închise, cât și în aer liber, indiferent dacă accesul este gratuit sau cu plata biletului, conform Ministerului Culturii. Din acest motiv, echipa de organizare consideră că

„trebuie să fim responsabili și luăm o decizie finală, care să aducă claritate pentru toți cei care așteaptă  evenimentele noastre din acestă vară.”

Cei care au achiziționat bilete pentru ediția din anul acesta, au posibilitatea să le schimbe cu varianta ANYTIME PASS, valabilă pentru oricare dintre următoarele trei ediții ale festivalului. Există și posibilitatea returnării banilor sub forma unui voucher. Oamenii vor avea 30 de zile pentru a decide ce variantă preferă, de la anunțul datelor pentru ediția UNTOLD 2021. Voucherele vor putea fi folosite pentru a cumpăra produse marca UNTOLD.

Returnarea banilor poate fi făcută între datele 1 octombrie și 31 decembrie 2021, iar detaliile vor fi trimise prin e-mail.

Sursa: Facebook Untold Festival

Octavia Cozma

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts