Ecouri din social la a treia ediție

Educaţie Eveniment

Asociația studenților sociologi din România, Cluster, organizează pentru a treia oară, sesiunea de comunicări științifice pentru studenți „Ecouri din social”.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 17-18 mai și vine în sprijinul studenților interesați de cercetare în domeniul științelor sociale, contribuind la dezvoltarea lor academică. Principala activitate din cadrul sesiunii reprezintă prezentarea lucrărilor de cercetare de către studenți, structurată pe două nivele de studiu, licență și masterat, cea din urmă având la rândul ei alte două secțiuni: sociologie și antropologie socială.

Lucrările de cercetare vor fi jurizate de către cadrele universitare din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială din Cluj-Napoca, iar cele mai bune trei lucrări de la fiecare secțiune vor fi premiate. Premiile constau în GiftCards în valoare de 200 de lei, 150 de lei respectiv 100 de lei și alte produse.

Ca noutate pentru ediția de anul acesta, evenimentul va găzdui și un concurs de fotografie pe teme sociologice ce vine să ofere o modalitate alternativă în exprimarea interesului pentru problemele cu care se confruntă societatea. La finalul concursului, cele mai reușite fotografii se vor concretiza într-o expoziție, iar juriul format atât din profesori cât și din membrii echipei organizatorice vor premia cea mai bună fotografie cu o carte de specialitate și alte produse.

Alte detalii organizatorice pot fi consultate pe site-ul oficial Cluster.

_____________

Ștefan Văleanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts