Donezi sânge și mergi la festival

Din oraş

Aflată la a cincea ediție, campania Blood Network mobilizează din nou românii în privința donării de sânge.

Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România și a fost inițiată de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea. În fiecare an cei dornici de o experiență de festival pot dona sânge atât în centrele fixe din fiecare oraș, unde vor primi reducere pentru achiziționarea abonamentului de festival, cât și la caravanele mobile unde vor primi bilete gratuite de o zi la unul dintre cele două festivaluri.

„Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge”, spune Edy Chereji, director de comunicare Untold&Neversea.

Caravana mobilă de anul acesta a putut fi găsită pe 11 și 12 mai în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor. Aceasta va continua în celelalte 8 orașe până pe data pe 30 iunie.

– Material realizat de Alex Barteș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts