Dinamo București devine campioana Ligii Zimbrilor pentru al treilea an consecutiv

Sport

În cadrul meciului decisiv contând pentru finala Ligii Zimbrilor la handbal masculin, Dinamo București a reușit să-și apere titlul, după 22-19 (10-13) cu CSA Steaua București.

Partida de joi seara, disputată la Chiajna, a început mai bine pentru Steaua, care a condus la un moment dat chiar și cu patru goluri, 11-7, intrând la cabine cu un avantaj de trei reușite, 13-10.

Ultimele 20 de minute ale finalei au stat sub semnul echilibrului, Dinamo reușind să egaleze de la -3, chiar preluând conducerea (17-16).

Finalul i-a aparținut campionei, apărându-se mai bine și terminând meciul cu o serie de trei goluri consecutive, pentru scorul final de 22-19.

CSA Steaua București – Dinamo București 19-22 (13-10)

Steaua: Stănescu, Babasafari Mohsen – portari; Mihalcea 6 goluri, Georgescu 3, Johansson 2, Vegar 2, Bizău 2, Florea 1, Roșu 1, Vujici 1, Kostadinovici 1. Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Dinamo: Grigoraș, Saied – portari; Descat 6 goluri, Mironescu 5, Komogorov 4, Mocanu 2, Gaiducenko 2, Esteki 2, Bera 1. Antrenor: Constantin Ștefan

Prin victoria cu 2-1 la “general” în finala campionatului, Dinamo și-a trecut în cont al 15-lea titlu, cele mai multe fiind deținute de Steaua, 28.

În finala mică, AHC Potaissa Turda a trecut, tot cu 2-1 la ”general”, de CSM București, reușind astfel cea mai bună clasare în prima ligă, de la promovarea din 2011.

 – Krisztian Bucsi / Sursa fotografiei: digisport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts