Despre iubire și nedreptate în filmul „Miracol în celula 7”

Cultură UBB Radio

Filmele au ajuns să fie aproape o parte vitală în viața noastră. Apelăm la filme atunci când ne plictisim, atunci când vrem să ne relaxăm cu prietenii sau chiar singuri. În ultimul timp, filmele sunt făcute atât de bine încât avem impresia că suntem o bucățică din el și mereu avem parte de un zâmbet, de o încruntare sau de o lacrimă.

Miracol în celula 7

Filmul se concentrează pe povestea lui Memo și Ova, un tată și o fiică, un tată care are dizabilități mintale și o fiică care îl iubește așa cum este el. Povestea lor începe atunci când Memo este acuzat de o crimă și aruncat în închisoare. Multe lucruri i se întâmplă acolo, dar cel mai important lucru care i s-a putut întâmpla  a fost faptul că a putut să împrăștie în jur lumina pe care o deținea. Ova este mică și inocentă, dar acest lucru nu o oprește să-și ajute tatăl și să le arate tuturor nevinovăția acestuia.

O să treceți de la tristețe la entuziasm, o să vă frângă inima anumite scene, dar cel mai important este faptul că o să vă dea o lecție de viață. O să vă facă să le dăruiți iubire și un zâmbet celor din jur doar așa din instinct.

Filmul poate să fie vizionat pe netflix, dar și pe alte site-uri. Vă invit să vizionați filmul cât mai curând!

Sursa: Netflix, Filme Cinema

Florina Corjuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts