Derby fără gol pe Național Arena

Sport

steauafc1

FCSB, echipa antrenată de Mirel Rădoi,  nu a reușit să marcheze împotriva lui Dinamo, echipa lui Mircea Rednic, în meciul disputat duminică, în etapa a V-a acestui tur de campionat.

Partida disputată pe Național Arena, care a strâns 27.000 de suporteri, s-a încheiat cu scorul de 0-0, însă cu un spectacol incendiar făcut de suporterii echipei dinamoviste.

Prima ocazie pentru dinamoviști  vine în minutul 9, când Stealiano Filip trage de la peste 20 de metri, dar Cojocaru respinge în corner. În minutul 19, FCSB are șansă uriașă de gol prin Chipciu, dar  Cerniauskas intervine și scorul rămâne 0-0. Prima repriză se încheie cu șutul lui Adi Popa pe centrul porții, și cu scorul de  0-0.

În repriza a doua, supoterii dinamoviști continuă atmosfera, iar în minutul 51  o petardă aruncată de peluza dinamovistă explodează lângă Hațegan, Alcenat și Adi Popa. Chipciu ratează o mare ocazie în minutul 64, iar în minutul 77 același Chipciu trimite în bară. Partida de pe Național Arena se încheie 0-0, iar FCSB și Dinamo rămân cu câte 9 puncte fiecare în clasamentul Ligii 1.

Nemulțumit de scorul final, Adi Popa a declarat pentru Digisport1: „Au făcut antijoc. Au ajuns de două ori întâmplător pe la noi prin careu și nu știau ce-i pe acolo”.

Patronul Stelei, Gigi Becali declară că Steaua are nevoie de atacanți. „Ocazii am avut, am avutși o bară. Hamroun e cel mai bun jucător din România, dar nu avem atacanți. Ne trebuie un atacant”, a declarat patronul FCSB, Gigi Becali pentru Digisport1.

De cealaltă parte, dinamoviștii se declară mulțumiți de rezultat și de faptul că au reușit să nu primească gol. „Sunt mulțumit de rezultat, mulțumit de jocul din prima repriză”, a declarat antrenorul dinamovist, Mircea Rednic pentru televiziunea sportivă Digisport1.

FC Steaua București o întâlnește pe Astra Giurgiu, miercuri 12 august, în timp ce Dinamo se pregătește pentru meciul de joi, 13 august, cu FC Voluntari.

steauafc4 steauafc3 foto2

steauafc2

Ramona Sion / Sursa Foto: www.fanatik.ro ; www.steauafc.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts