Prima victorie din acest sezon pentru echipa lui Hagi

Sport

asaviitorul5

FC Viitorul o învinge pe ASA Târgu-Mureș cu 1-0 și marchează astfel prima victorie din acest sezon.

Formația antrenată de Gheorghe Hagi a început meciul în forță și a reușit să marcheze încă din minutul 5, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. ASA Târgu-Mureș pornește în atac, dar mingea lui Louis Pedro este reținută de Râmniceanu.

Meciul continuă cu o ocazie mare, în minutul 23, pentru Viitorul la o intervenție a lui Ousman N’Doye. În minutul 41 Cernat îi pasează lui Tănase, care marchează singurul gol al meciului.

În repriza a doua, Filip atacă periculos poarta lui celor de la Târgu-Mureș, dar șutează pe centrul porții și Stăncioiu apără. În minutul 94 Filip ratează o nouă ocazie, iar Mureșan trimite cu capul pe lângă poartă și ratează șansa de egalare.

Prin această partidă, încheiată cu 1-0, Viitorul pune capăt seriei de meciuri fără victorie, iar ASA Târgu-Mureș suferă prima înfrângere din acest sezon. Echipa lui Hagi rămâne pe locul 7 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce ASA Târgu-Mureș cade pe locul 4 în clasamentul Ligii I cu 8 puncte, după ce Dinamo a făcut egal cu Steaua, duminică pe Național Arena.

asaviitorul1 asaviitorul2 asaviitorul3 asaviitorul4

Ramona Sion / Sursă foto: www.facebook.com/AcademiaHagi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts