Bilanțul accidentului ce a avut loc la întoarcea de la Untold Festival a crescut. Un nou deces pe lângă cel al fetei de 18 ani.

Accident Din oraş

smurd

În urma accidentului petrecut luni, 3 august, în jurul orei 6.00, unul dintre ceilalți trei pasageri rămași în viață a decedat, de asemenea, în cursul zilei de duminică, 9 august, după ce Mihaela B., tânăra de 18 ani din Șimleul Silvaniei a murit pe loc.

Este vorba despre Olivia D., din localitatea Nușfălău, o tânără de 19 ani care fusese admisă anul acesta la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Oradea. Fata se afla pe bacheta din spate a mașinii condusă de fostul său coleg, Virgil P. de 19 ani, alături de celelalte două colege, fiind lovită rău la cap în urma impactului. Medicii au încercat s-o salveze, fiind supusă unor intervenții neurochirurgicale, în urma cărora starea ei nu s-a ameliorat.

Cauza accidentului pare să fi fost, cel mai probabil, oboseala acumulată în urma Untold Festival, de unde cei patru se întorceau spre casă. Șoferul a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina într-un cap de pod și provocând moartea pe loc pasagerei din față, Mihaela B., fiica unui cunoscut om de afaceri din Șimleul Silvaniei, care se spune că ar fi cochetat la un moment dat și cu politica.

Ceilalți doi tineri, Olimpia P. și Virgil P, sunt în continuare grav răniți.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Ziare.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts