Doi studenți aflați în competiție la Viena

Social

Echipa care a reprezentat Universitatea Babeș-Bolyai în acest an la Viena a fost formată din Anda Prunea și Mihai Morar, ambii studenți în anul trei la Facultatea de Drept. În cadrul competiției au avut loc dezbateri între participanți, abordând diferite teme.

Anual, aproximativ 650 de participanți, studenți la 120 de universități din întreaga Europă, vin la Campinatele Europene de Dezbateri, care în acest an a avut loc în Austria. Anul 2014 a fost reprezentat de doi studenți din Cluj, care au reușit să ajungă până în finalele competiției ce a avut loc la Zagreb..

Anda și Mihai au reusit să se califice în rundele eliminatorii, după ce au trecut cu brio cele nouă provocări ale concursului. Aflați în fața bătăliei, studenții români,mai au de trecut doar două niveluri legate de nivelul de utilizare a limbii engleză. Aceștia s-au înscris la nivelul unde engleza este pentru ei o limbă vorbită și nu una nativă..

Competiția s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, în perioada 3-5 august, Universitatea Babeș-Bolyai fiind un partener unic educațional al acestui program intitulat ARDOR Transilvania.

 

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.monitorulcj.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts