Craft Beer Festival are loc timp de trei zile, în parcul Hotelului Sport din Cluj-Napoca

Din oraş

Iubitorii de bere, și nu numai, sunt așteptați în perioada 13-15 iulie în parcul Hotelului Sport din Cluj-Napoca să ia parte la primul festival dedicat berii artizanale din Cluj, Craft Beer Festival.

Organizatorii au pregătit pentru cei prezenți concerte în aer liber, food trucks și ateliere  de homebrewing, iar 22 de producători de bere, printre care cinci din județul Cluj, pun la dispoziția celor prezenți peste 90 de sortimente de bere, dar și cidre.

„După ediția de anul trecut, care a avut loc pe strada Piezișă, anul acesta ne-am gândit să ne extindem pentru a putea aduce cât mai mulți berari artizanali autohtoni în mijlocul a cât mai multor oameni, iubitori de bere adevărată! Astfel, timp de trei zile consecutive, parcul Hotelului Sport va fi gazda noastră și a berarilor prezenți la eveniment, locul unde berea artizanală va curge împreună cu distracția. Am pregătit ateliere dedicate celor curioși să afle mai multe despre berea artizanală, mâncare, concursuri, concerte în aer liber și multe alte surprize!”, au declarat organizatorii.

Cei prezenți la eveniment, încă de la orele amiezii, au fost plăcut impresionați de modul în care organizatorii au amenajat locul și, mai ales, de festival în sine.

„Muzică, bere și foarte multă voie bună. Cel mai tare mod de a-ți petrece sfârșitul de săptămână”, a declarat unui dintre participanți.

„Îmi place mult cum este amenajat locul și faptul că au decis organizarea evenimentului într-un parc și nu pe o stradă, mă determină să iau parte la întregul festival. Felicitări organizatorilor!”.

Craft Beer Festival este primul festival de bere artizanală din Cluj și este organizat de către Blend. Brews and Bites, în parteneriat cu Beerologique și TdC Events. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție, iar intrarea este gratuită.

– Cristina-Ioana Năstasă / Sursă foto: Cristina-Ioana Năstasă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts