FOTO | Seri de vară și film la Cluj-Napoca

Din oraş

Parcul Iulius din Cluj-Napoca a redevenit astăzi, 13 iulie, cinema în aer liber. Zeci de clujeni au ales să ia parte la evenimentul intitulat „Movie Night” și să-și petreacă timpul urmărind un film pe iarbă și sub cerul liber.

Fiecare proiecție din cadrul evenimentului este diferită, de la dramă la documentare, iar organizatorii „Movie Night” au ales să-și surprindă publicul în această seară cu drama intitulată „Câinii”, un film românesc în regia lui Bogdan Mirică.

„Vara asta ne bucurăm împreună de experiența cinematografică în aer liber! În fiecare zi de vineri și sâmbătă, în spațiul special amenajat din Iulius Parc vei râde la situațiile comice, vei empatiza cu poveștile dramatice și vei trăi acțiunea filmelor proiectate la <<Movie Nights>>. Poți veni cu pernuțe și pături confortabile de acasă, iar gustările vor fi disponibile la standurile amenajate în parc, pentru a avea un picnic sub lumina lunii și a proiectoarelor”, au declarat organizatorii.

Clujenii se declară mulțumiți de eveniment și spun că este un mod relaxant și plăcut de petrecere a timpului liber.

„Îmi place! E vineri și urmăresc un film în aer liber pe iarbă”.

„Vremea ține cu noi! E prea fain ce se întâmplă aici ca să stai în casă!”

Evenimentul este organizat de către Centrul Comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca. A început în luna iunie a acestui an, se desfășoară în fiecare seară de vineri și sâmbătă a lunilor iulie, august și până în 15 septembrie, iar accesul este gratuit.

– Cristina-Ioana Năstasă / Sursă foto: Facebook Street Food

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts