Copii cu deficiențe de vedere vor susține Festivalul Miraje

Cultură

Elevii liceului pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca în colaborare cu Organizația Lions Club Genesis, Fundația Comunitară Cluj și Events by Alin Vaida organizează cea de a V-a ediție a Festivalului Cultural Miraje.

Evenimentul de anul acesta va avea loc în perioada 16-17 mai 2012, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00. Scopul principal este integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilitătăți prin muzică, teatru și dans. Protagoniștii spectacolelor vor fi peste 150 de tineri cu dizabilități din Cluj, Timișoara, Simeria și Buzău.

Vor participa și Compania de Teatru “Viceversa”, (câstigătoarea premiului întâi la Festivalul de Artă dramatică Radu Stanca 2011), precum și Transilvania Dance, trupa de teatru a Colegiului Național „George Coșbuc”, actorul Ruslan Bârlea și cântărețul de muzică folk Emeric Imre.

Pe lângă cele 15 spectacole pregătite, Festivalul Cultural Miraje pregătește un concurs foto pentru pasionați, cu tema „Surprinde un personaj de pe scena Mirajelor”, cele mai bune fotografii urmând a fi premiate în bani și participări gratuite la workshop-uri, în cadrul Festivalului Photo România.

____________

Anca Scutelnicu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts