Clubul sportiv al Universității a pierdut confruntarea cu Agronomia București în Liga Națională de Baschet masculin, scor 72-75

Sport

Tinerii jucători ai lui ,,U” au suferit încă un eșec în fața Agronomiei București, după ce au pierdut precedentele 3 întâlniri din acest sezon.

Primul sfert a fost cel mai echilibrat, întrucât  gazdele au fost conduse cu un singur punct.

În sfertul al doilea, oaspeții s-au desprins după un joc organizat în apărare și au intrat la pauză cu un avantaj de 11 puncte. După ce au revenit de la vestiare, tot ilfovenii au impus ritmul partidei și și-au păstrat avantajul de pe tabela de marcaj datorită tranziției eficiente dintre atac și apărare.

,,Șepcile roșii” au reușit să reducă din avantajul de 11 puncte al adversarilor chiar în sfertul al patrulea, după ce au reușit mai multe recuperări consecutive. Clujenii erau conduși cu 4 puncte înainte cu mai mult de un minut rămas din meci. Ei au creat impresia că pot egala și trimite jocul în prelungiri.

Bodea l-a faultat pe Cristea în ultimele patru secunde al jocului, clujenii având 3 aruncări libere. Cristea a marcat doar una și scorul final a fost 72 la 75.

Cei mai buni  marcatori au fost Macavei (Agronomia București) cu 25 de puncte și Mihășan (U Cluj) cu 21 de puncte.  Dan (U Cluj) a reușit 11 recuperări și Dragomir (Agronomia) 2 capace.

Următorul meci pe care îl vor disputa studenții va fi în deplasare împotriva celor de la CN ,,Aurel Vlaicu” București.

 De asemenea, U Banca Transilvania a pierdut disputa în fața celor de la Oradea, scor 63-75.

– Material realizat de Cristian Lungu 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts