FOTO | Half is Free s-a desfășurat în acest weekend în Cluj-Napoca

Din oraş

Half is Free, festivalul de shopping organizat de Andreea Esca, a avut loc în data de de 30 martie la Sala Sporturilor Horia Demian. În această ediție, festivalul, a oferit o gamă variată de articole interesante la jumătate de preț.

La Half is Free au participat designeri români, care și-au pus la vânzare cele mai dorite piese vestimentare la prețuri speciale.

„E plăcut să văd că se organizează astfel de evenimente la noi în oraș, mai ales pentru noi femeile e o bucurie. Am avut ocazia să-mi cumpăr ceea ce mi-am dorit de ceva vreme și am cumpărat-o la un preț foarte convenabil.” spune Teodora Sporea.

Brandul Nissa, brandul care oferă numeroase ținute pentru diferite ocazii femeilor
Infinity.F este unul dintre bandurile care le-a oferit clientelor o gamă variată de rochii elegante pentru ocazii speciale.

Brandul Kinga Varga a fost prezent cu o colecție de piese vestimentare realizate manual.
Pe lângă articolele vestimentare, clienții au putut descoperi o serie generoasă de accesorii. Accesorile care au reușit să atragă cu ușurință atenția clienților, în special al clientelor, au fost bijuteriile. Bijuterii de la firme precum Bon Bijou, AEP Jewelry, la bijuterii unice și deosebite create handmade.

Brandul Exclusives

Totodată, nelipsite au fost și produsele de make-up de calitate.

Melkior a fost singurul stand cu produse de make-up

La fel ca și ediția de la București și ediția de la Cluj-Napoca a avut un mare succes, festivalul Half is Free reușind să umple Sala Sporturilor Horia Demian.

Material realizat de Andreea Dragomir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts