Cele mai longevive cupluri căsătorite au fost premiate de Primărie FOTO

Administraţie Eveniment

Cuplurile clujene au fost premiate pentru 50 de ani de căsătorie. 134 de cupluri clujene au primit 500 lei și o diplomă aniversară în cadrul evenimetului ce a avut loc în Sala Mare a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Acest eveniment a fost organizat de către Primărie iar cuplurile au fost alese în ședință de Consiliu. Suma oferită fiecărui cuplu în parte este suportată de bugetul local.

Diplomele au fost înmânate de primarul Municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu, care ne-a declarat: „Este un eveniment care ne aduce bucurie, nouă, celor mai tineri, pentru că în felul acesta aducem o pată de culoare, un zâmbet celor care au cladit în trecut acest oraş şi care merită, cu prisosinţă, toate plecăciunile noatstre ”

Întrebaţi de reporterii noştri, ce înseamă o căsnicie de durată şi care este secretul lor, cei mai mulţi susţin au mizat în viaţă pe comunicare, iubire şi multă rabdare, familia şi urmaşi lor fiind cea mai mare realizare.

În judeţul Cluj acest evenimentu este ţinut an de an în preajma sărbătorilor de Crăciun, încă din anul 1999.

Potrivit agendei, mai sunt programate încă doua zile de premiere. Următoarea acţiune va avea loc pe 13 decembrie în care 136 de cupluri vor primi diplome şi bani. Data de 22 decembrie este ultima zi în care se vor da premii, iar atunci se vor prezenta 98 de cupluri.

[imagebrowser id=117]

__________

Maria Ghere

Foto: Bianca Lăscoi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts