BEST Engineering Competition evoluează! FOTO

Educaţie Eveniment

Etapa a doua a competiției inginerești pentru studenţi, BEST Engineering Competition de la Cluj s-a încheiat astăzi.

Încă de dimineață participanții au fost grupați în 6 echipe a câte 4 membri fiecare. Aceștia au avut de construit mașinuțe autopropulsante din material neconvenționale pe durata a celor șapte ore alocate. În urma procesului de inventare a dispozitivelor s-a testat funcționalitatea acestora, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cei mai mulţi dintre participanţi s-au arătat încântați de inițiativa organizației studențești BEST: “Este o competiție extrem de interesantă, deoarece ne pune la încercare creativitatea și orginalitatea și-ntr-o oarecare măsură și cunoștiințele tehnice, teoretice. Atmosfera a fost plăcută, relaxantă, distractivă. Totul a trecut extrem de repede.”, susţine unul dintre participanţi. În schimb, alții au sesizat probleme organizatorice în raport cu celelalte ediții: „Din păcate ediția de anul acesta n-a fost foarte bine organizată, nu prea erau  restricții, reguli față de fazele mai mari, cea națională și cea europeană.”.

Durata competiției se va extinde și pe parcursul săptămânii viitoare, urmând ca echipele câștigătoare să participe la etapa națională,  RoBEC.

[imagebrowser id=116]

___________

Cristina Nenea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts