Cazurile confirmate de COVID-19, în creștere. Alte 196 de cazuri au fost confirmate azi în România

Sănătate UBB Radio

Cazurile de COVID-19 sunt în creștere în România, astfel că până azi au fost confirmate 20.103, dintre care au fost vindecate și externate 14.145, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Situația României prezentă noi creșteri în ceea ce privește numărul cazurilor persoanelor infestate cu COVID-19. În timp ce ieri, numărul cazurilor a crescut cu încă 238, astăzi au mai fost înregistrate încă 196, conform Digi24. Și numărul deceselor prezintă creșteri considerabile, astfel că până astăzi erau confirmate 1299, iare astăzi numărul a crescut până la 1308.

Conform Digi24, autoritățile au acordat 111 sancțiuni contravenționale, totalul acestora ajungând până la 155.000 de lei.

„Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenția asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară și de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măștii în spații închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor și păstrarea distanței față de alte persoane”, anunță autoritățile, conform Digi24.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 4 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită conform legii.

Sursa: DG Animal Hospital

Oana Șuteu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts