Câteva sugestii pentru petrecerea timpului liber în casă

Divertisment UBB Radio

În această perioadă unică, pentru majoritatea diontre noi, în care timpul liber a năvălit de-a dreptul brus, poate fi foarte dificil să acoperi acel gol temporal lăsat de suspendarea activităților de la facultate, voluntariatelor, sau planurilor de weekend cu prietenii.

Pentru a-ți face perioada de izolare puțin mai ușoară, ți-am pregățit câteva recomandări pentru petrecerea timpului liber în casă, printre cursurile online.

  • Teatrul Național din Cluj-Napoca a găsit o soluție pentru a alina dorul iubitorilor de teatru, prin mutarea producțiilor în mediul online, care pot fi accesate în mod gratuit.

În perioada 4-16 aprilie, vor fi difuzate spectacole ca: Cel mai iubit dintre pământeni, în regia lui Tudor Lucanu, Idiotul, în regia Annei Stigsgaard,  Tzara arde și Dada se piaptănă (Fantoma de la Elsinore), în regia Ștefanei Pop-Curșeu, etc.

Pentru mai multe detalii accesați siteul Teatrului Național din Cluj-Napoca (https://www.teatrulnationalcluj.ro/)

Sursa foto:Teatrul Național (foto: spectacolul Cel mai iubit dintre pământeni), Nicu Cherciu,

© Nicu Cherciu
  • Scuza universală care este folosită atât de des pentru a neglija cititul, și anume „Nu am timp”, nu mai are nici o relevanță în această perioadă. Poți să folosești timpul dintre cursurile online pentru a te bucura de experiența pe care ți-o dă lecturarea unei cărți bune.

Editura Humanitas vine în sprijinul tău oferind o întreagă „Bibliotecă virtuală”, pe care o poți accesa în mod gratuit și în care vei găsi cărți de la clasicele romane ale Virginiei Wolf sau filosofia lui Nietzsche, până la poeziile lui Eminescu sau momentele și schițele lui Caragiale.

Link spre pagina (https://humanitas.ro/humanitas/colectii/biblioteca-virtuala/4)

  • Dacă vrei să incepi un serial nou sau să le continui pe cele vechi, Netflix propune din 10 aprilie, titlul “Brew Brothers”. Serialul spune povestea a doi frați înstrăinați care cunosc toate detaliile despre fabricarea berii, dar care sunt complet diferiți. Alan Aisenberg interpretează rolul lui Wilhelm, în timp ce Mike Castle este Adam Rodman.
  • De asemena, azi, 3 aprilie, a fost lansat al patrulea zezon din „La Casa de Papel”, unul dintre cele mai apreciate seriale spaniole.

Sursa: Adriana Tiodar

Adriana Tiodar

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts