Catalogul online- accesibil pentru părinţi şi profesori

Educaţie

NoteInCatalog este varianta online a catalogului şcolar, o aplicaţie utilizată de peste 270 de instituţii de învăţământ preuniversitar din ţară. În anul şcolar 2011-2012 NoteInCatalog a gestionat peste 1.300.000 de note şi aproximativ 200.000 de absenţe.

Aplicaţia poate fi accesată cu uşurinţă şi de părinţi pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole, iar odată logaţi ei pot vedea situaţia şcolară a copilului ce include note şi absenţe, dar pot comunica în timp real şi cu diriginţii.

,,Este de apreciat faptul ca oricând şi oriunde am acces la situaţia şcolară a copilului meu. Nu trebuie să o sun pe dna dirigintă, nu trebuie să verific carnetul de note, pur şi simplu găsesc în această aplicaţie note, absenţe, mesaje de la profesori, cu alte cuvinte toate informaţiile de care am nevoie.”, a declarat într-un comunicat de presă Adriana Pop, profesor şi utilizator NoteInCatalog.

Catalogul online este utilizat şi de profesori care pot introduce cu uşurinţă note şi absenţe dar beneficiază şi de calcularea automată a mediilor. Tot pe NoteInCatalog pot fi obţinute analize şi statistici de performanţă a elevilor.

Portalul a fost  introdus până în acest moment în unităţiile de învăţământ preuniversitar din Râmnicu-Vâlcea, Caracal şi Zimnicea.

___________________

Diana Mărginean

Comments :1

  • florina88

    bai ce articol bestial

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts