Campanie de solidaritate venită în sprijinul medicilor din Cluj-Napoca

Din oraş UBB Radio

Toți cetățenii din județul Cluj pot da dovadă în această perioadă de solidaritate față de medicii care luptă în fiecare zi pentru a salva viețile noastre din mâinile temutului virus COVID-19, prin oferirea unei locuințe, un spațiu în care aceștia să își poată desfășura activitatea individuală, fără a fi nevoie să se întoarcă la familiile lor.

„Adoptă un Medic în Cluj” este o nouă campanie care se derulează de la data de 28 martie. Prin intermediul acesteia, fiecare cetățean poate ajuta un medic să aibă propriul spațiu unde se poate recrea după o zi extenuantă, un spațiu care să nu pună în pericol viețile celor dragi sau ale altor persoane.

Una dintre organizatoarele acestei campanii, Roxana Bîlc, a făcut un anunț public prin intermediul platformelor de social media, prin care aceasta îi îndeamnă pe toți oamenii să dea dovadă de solidaritate și să ajute cadrele medicale din Cluj să-și găsească o locuință în această perioadă.

Totodată, persoanele doritoare să facă voluntariat se pot înscrie printr-o platformă online  sau pot face donații pentru campania „Vă ajutăm din Cluj!”, o campanie dedicată  bătrânilor, persoanelor izolate sau cadrelor medicale prin care voluntarii vor face cumpărături de alimente și medicamente tuturor celor care nu pot ieși din locuințe.

„MEDICII sunt EROII noștrii și trebuie să-i sprijinim. Dacă te numeri printre cei care pot da o mână de ajutor MEDICILOR, nu mai sta pe gânduri. Ajută-i!”, susțin cei din campania „Adoptă un Medic în Cluj!”.

Sursa: Pixabay

Alesandra Nicoară

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts