Buzz!Camp a venit la Cluj-Napoca

Din oraş Eveniment

Evenimentul Buzz!Camp a început astazi la 09:30 în incinta Hotelului Opera Plaza

Buzz!Camp se adresează tuturor tinerilor profesioniști, studenți și absolvenți, aflați la începutul drumului. BUZZ!Camp este un eveniment de business, este un semnal de alarmă, un ceas deșteptător, menit pentru a acționa cât mai curând. 

În cadrului evenimentului s-au numarat invitați de seama.

“Am început sigur munca însă nu recomandă acest lucru. Teambildingul acesta poate oferi dezvoltare de muncă în echipă dar într-un mod distractiv”, a declarat Alex Moldovan, general manager, Azimut Teambuilding.

Simona Baciu, președintele Fundației Transylvania College crede în puterea educației “Tânărul care învață și se dezvoltă este cel care poate să îi transforme și pe ceilalți.” De asemenea aceasta ne enumeră 3 lucruri esențiale pentru un antreprenor: a asculta mai bine (să încercăm să fim mai atenți la ceea ce ni se spune), a reflecta (la cuvintele și lucrurile bune pe care le-am învățat și la cele care necesită schimbare) și de a auzi (să folosim în favoarea noastră ceea ce învățăm).

“Este important pentru tineri să aibă scopuri concrete, misiunea este de a ajuta oameni iar scopurile trebuie măsurate în cifre. Fie că vrem să fim antreprenori sau angajați trebuie să găsim oameni de la care putem învăța,” a precizat Doru Pelivan, General Manager, Salina din Oraș

În încheiere, Hedi Hoka, doctor în psihologie, le-a mărturisit celor prezenți că în toții anii în care a studiat a învățat despre numeroase lucruri însă niciodata de Știința fericirii. „Fericirea este o stare subiectivă care se refera la mulțumirea fața de viață.”

Pentru a ne sculpta viața după bunul plac ne recomandă 3 lucruri fundamentale: să nu punem semnul egalității între eu și performanță ci între eu și om, să spunem zilnic lucruile de care suntem mulțumiți și în ultimul rând să ne privim în oglindă și să ne spunem înșine cât de frumoși suntem.

Buzz!Camp continuă în cursul zilei de astăzi cu fotolii de consiliere și numeroase workshop-uri.

__________________

Papuc Nicoleta

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts