Biletele și abonamentele UNTOLD și NEVERSEA transformate în bilete ,,anytime’’

Din oraş UBB Radio

Organizatorii marilor festivaluri UNTOLD și NEVERSEA au anunțat că cele două evenimente nu sunt încă anulate. Fanii care au abonamente sau bilete pentru ediția 2020 au posibilitatea de a le transforma, gratuit, în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de trei ediții.

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA au transmis, luni, printr-un comunicat de presă faptul că cele două festivaluri nu sunt anulate:

,,Toţi cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar şi bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în anytime, care asigură accesul la una din următoarele trei ediţii de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului iniţial rămân aceleaşi, în continuare, iar termenul de schimbare în anytime este valabil 10 zile, începând de luni, 27 aprilie’’.

  • Ce se întâmplă cu biletele în eventualitatea anulării festivalurilor din acest an?

Organizatorii celor două festivaluri au precizat că, în cazul în care UNTOLD şi NEVERSEA nu vor avea loc în acest an, cei care au cumpărat bilete sau abonamente, nu le vor pierde. „Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD şi NEVERSEA, ne dorim mai mult ca oricine să avem şansa să aducem bucuria festivalurilor şi în acest an, în cele mai sigure condiţii. Avem o responsabilitate faţă de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi şi în acest an şi au achiziţionat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranţă de a ne întâlni în condiţii sigure şi în acest an. Dar tot faţă de aceşti oameni frumoşi, care cred în noi şi care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu ediţiile UNTOLD şi NEVERSEA în 2020, investiţia pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenţi la cele două festivaluri nu se pierde!’’, se mai precizează în documentul citat.

,,În această perioadă, cu toţii avem întrebări, cu toţii căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA nu sunt anulate şi că reprezintă, în acest an, speranţa şi miracolul în care cred foarte mulţi oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepţionale. Şi, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea când se va termina?”, concluzionează organizatorii. În plus, aceștia au mai precizat că orice decizie va fi luată „punând sănătatea oamenilor pe primul loc”.

Sursa: Facebook Untold

Adina Chiriac

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts