Best Jobs – „O acțiune organizată de studenți, pentru studenți”

Din oraş Eveniment

Cea de-a XIX-a ediție a JobShop, organizată de BEST Cluj-Napoca, care se va desfășura pe parcursul a 4 zile, a luat startul astăzi la Casa de Cultură a Studenților.

JobShop revine la Cluj cu cea de-a XIX-a ediție a târgului de cariere pentru studenți și absolvenți ai Universităților Tehnice, de unde si sintagma „O acțiune organizată de studenți, pentru studenți”. Acest program încearcă să ofere mult mai multe informații pentu cei care vor să devină ingineri sau care vor să lucreze în domeniul IT. De alfel, întregul eveniment cuprinde zile de stand-uri, prezentări ale companiilor, traininguri, workshop-uri și ceea ce este nou față de edițiile trecute: demonstrație cum se realizează CV-ul.

Companii importante precum Microsoft sau ISDC sunt susținători și sponsori ai acestui program oferind oportunități tinerilor de a experimenta în cadrul internshipurilor.

Studenții au fost prezenți în număr mare la stand-urile companiilor și i-au asaltat pe reprezentanții acestora cu întrebări legate de oportunitățile și beneficiile pe care le pot avea.

_____________

Mădălina Nica

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts