Oficial: Kaiser Chiefs la Festivalul Peninsula

Din oraş Divertisment

Britanicii de la Kaiser Chiefs dar și Ska-P, Utah Jazz sau The Sweet Life Society sunt primele trupe care și-au anunțat prezența la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Peninsula.

Kaiser Kief este una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie şi nu numai. Formaţia rock v-a cânta în prima zi a Festivalului Peninsula, ce are loc pentru prima dată în acest an la Cluj, hitul care i-a clasat pe primul loc în topul preferințelor englezilor, “Ruby”, dar și alte melodii.

Versurile critice și ritmurile antrenante ale trupei Ska-P revin la festival cu noi forţe pentru a explica peninsularilor prin intermediul pieselor și a costumaților, ce anume nu funcţionează în lume.

Pentru prima oară în România, Utah Jazz, reprezentanţi ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, vor concerta și ei în cadrul festivalului alături de alchimistul funk-ului Stamina MC.

În data de 19 liulie, tot pentru prima oara în România, trupa The Sweet Life Society, îşi va prezenta creaţiile muzicale elecroswing italian alături de un acompaniament ecletic format din scratching, saxofon, chitară, clarinet şi trompetă.

____________

Ancuța Bârnă

Foto: www.guardian.co.uk

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts