AUDIO | Târgul de carte Gaudeamus la cea de-a 20-a ediție

Cultură Din oraş

Târgul de carte Gaudeamus, unul dintre cele mai îndrăgite și importante târguri de carte din România organizat de Radio România a revenit la Cluj-Napoca pentru cea de-a 20-a ediție. Ediția din acest an va sărbători alăruri de cititorii clujeni Anul Cărții în România.

La fel ca în anii precedenți, cel mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii aduce clujenilor un adevărat festin literar, muzică bună şi câteva zeci de evenimente editoriale. Această ediție a târgului aduce peste 70 de edituri din toată țara, de la cele mari și cunoscute, precum: Humanitas, Rao, Young Art, Corint, la cele clujene: U.B.B. Cluj – Presa Universitară Clujeană, Casa Cărţii de Ştiinţă, etc. Edituri care oferă o varietate de opere literare astfel încât să mulțumească gusturile fiecărui iubitor de carte.

Vizitatorii se pot bucura de prețurile reduse la cele mai recente apariţii editoriale atât din ţară, cât şi de peste hotare, bestseller-urile momentului şi titlurile în vogă în ultima perioadă, dar și cărți din diferite perioade istorice.

Totodată, târgul vine în întâmpinarea copiilor cu diferite volume de povești, cărți specifice precum: cărți de limbă și literatură română, de matematică, cărți în limba engleză, franceză sau germană și o gamă variată de jocuri.

Pe lângă această diversitate de cărți, caravana Gaudeamus oferă și o multitudine de discuri vinil, CD-uri, DVD-uri cu muzică din toate genurile de muzică, dar și diferite obiecte pentru iubitorii de carte, cum ar fi: semne de carte, căni sau ceaiuri.

Târgul de carte Gaudeamus poate fi vizitat după următorul program:

  • joi – sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00;
  • duminică între orele 10.00 şi 15.00.

– Material realizat de Andreea Dragomir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts