AUDIO | Andrei-Leonard Ilie, co-fondator al platformei „Harta producătorilor locali”: „Vrem să construim un ecosistem în care consumatorii din România să cumpere autohton”

Materiale AUDIO Știință

Andrei-Leonard Ilie și Mihail Feraru dau dovadă de inovare și proactivitate prin acțiunile lor. Cei doi tineri au fondat „Harta producătorilor locali”, o platformă gratuită și ușor de utilizat, care să vină în sprijinul producătorilor afectați de pandemie. Amândoi sunt studenți, Andrei la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii, iar Mihail la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității din București.

„Generația din care facem parte este una cu un impact foarte mare și cu o posibilitate de a excela în toate domeniile. Suntem în era în care, toată lumea, aproximativ, are acces la informație și internet, iar acest lucru, combinat cu o pasiune, poate dezvolta proiecte pe care generațiile anterioare nu aveau șansa, poate, de a le face”, declară Andrei.

În interviul următor, Andrei oferă atât detalii despre modul de funcționare al platformei, despre impactul generat până acum, cât și despre obiectivele următoare.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts