Ascultă UBB Radio Online!

UBB Radio

UBB Radio Online revine cu grila nouă de program din 24 octombrie 2014!

UBB RADIO ONLINE este un un proiect extracurricular realizat de studenţi ai Departamentului de Jurnalism de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este coordonat de o echipă de cadre didactice specializate.

UBB RADIO ONLINE este un post de radio studenţesc-şcoală online care se adresează publicului studențesc. Începând din 24 octombrie 2014, postul de radio lansează o nouă grilă, cu o nouă echipă de studenți. Lansat în 2007, UBB RADIO ONLINE propune atât program audio LIVE (știri, programe muzicale și emisiuni tematice), cât și conținut online uploadat pe platforma radio.ubbcluj.ro. Începând cu 2007, semestrial, zeci de studenţi au efectuat stagii de practică la UBB Radio Online.

radio-tease
UBB Radio Online este partener Radio România Internațional din cadrul Societății Române de Radiodifuziune și este membru EURANET PLUS, rețeaua europeană de radiouri. Iar datorită atenției acordate tematicilor europene, UBB Radio ONLINE a fost desemnat cel mai inovativ produs de informare europeană din Transilvania în 2008, premiul fiind înmânat chiar de către comisarul European, din acel moment, dl Leonard Orban. În 2012, Andrei Purcărea de la UBB RADIO ONLINE a câștigat Marelui Premiu EURANET AWARDS, într-o competiție la care au participat aproape 80 de reportaje realizate de tineri jurnaliști radio din Uniunea Europeană, premiul fiind înmânat într-o ceremonie la Bruxelles, de către Martin Schulz, Președintele Parlamentului European.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts