5,5 tone de DEEE-uri colectate de clujeni

Din oraş Social

Pentru prima dată în Cluj-Napoca s-a desfăşurat Campania „Schimbă deşeurile în tehnologia Samsung”, unde clujenii au strâns 5,5 tone de DEEE-ri (echipamente electrice şi electrocasnice).

Evenimentul se află deja la a 3-a ediţie în Bucureşti, dar a fost organizat pentru prima oară la Cluj. Întreaga activitate s-a desfăşurat în perioada 20 martie-17 aprilie, după principiile ediţiilor anterioare. În cadrul ei au participat 423 de clujeni, care au predat 644 de echipamente electrice şi electrocasnice uzate.

Cinci zone principale ale Clujului au fost puncte de colectare în perioada campaniei: Piaţa Agărbiceanu, Strada Fabricii, Piaţa agroalimentară Zorilor, Strada Izlazului şi Strada Miraslău.

Clujenii implicaţi au fost premiaţi cu câte 2 vauchere, unul cu reducere de până la 35% pentru produsele Samsung şi cel de al doilea pentru participare la o tombolă cu premii electrocasnice Samsung.

La finalul campaniei a avut loc o conferinţă de presă, în cadrul căreia câştigătorii au fost premiaţi prin tragere la sorţ cu produse oferite de Samsung România: 5 aspiratoare, 2 playere Blu Ray, 3 sisteme Home Cinema şi 2 televizoare LED de 32`.

Campania a fost organizată de Samsung România în parteneriat cu ECOTIC, Primăria Cluj-Napoca, Rosal Grup şi Brantner Vereş SA.

___________

Ancuţa Bârnă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts