11even vine la Cluj cu poveşti de viaţă excepţionale

Eveniment

Proiectul 11even aduce la Cluj poveşti şi experienţe de viaţă de la oameni care au trecut prin diverse provocări şi care sunt dispuşi să împărtăşească totul cu publicul.

CityPlus, cu sprijinul Fundaţiei Post-Privatizare organizează Proiectul 11even într-o dată unică, 11.11.2011. Proiectul este concretizat în 11 evenimente ce vor avea loc în 10 oraşe ale ţării.

La eveniment vor fi prezenţi o mulţime de oameni de valoare. Printre aceştia se numără Şerban Ţigănaş, Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, omul al cărui firmă a proiectat Cluj Arena. Acesta a afirmat că s-a aflat de multe ori în momente de cumpănă, când a fost nevoit să facă anumite schimbări. De asemenea va fi prezentă la eveniment şi Simona Baciu, Fondatoarea Şcolii Internaţionale din Cluj, în calitate de speaker la prima ediţie 11even. Mesajul Simonei Baciu este legat de bătălia şi lupta pe care a dus-o în contextul provocării de a renunţa la statutul de angajat şi de a trece la antreprenoriat.

Printre speakerii prezenţi la eveniment se numără şi Constantin Asăvoaie – Preşedintele Prison Fellowship România, Milena Prună – Asociaţia de Autism Transilvania, Ioana Micu – Asistent Universitar, Călin Vălean – Antreprenor şi Radu Băzăvan – Blogger.

Evenimentul 11even din Cluj va avea loc la Best Western Fusion Hotel, cu începere de la ora 17.00, vineri 11 noiembrie 2011.

____________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts