10 burse pentru fotografi începători

Din oraş

Tinerii fotografi pot concura în cadrul celei de-a cincea ediții a Photo Romania Festival pentru a obține una din cele 10 burse puse la bătaie pentru ei, informează ziuadecj.realitatea.net. Prin intermediul acestor burse, câștigătorii vor putea participa la toate workshop-urile și la majoritatea evenimentelor organizate în cadrul festivalului.

Tinerii vizați sunt cei cu vâsta până în 25 de ani, care nu au o experiență în domeniul fotografiei, dar prezintă interes și potențial pentru acest domeniu.

“Bursele Photo Romania susțin mobilitatea tinerilor fotografi și își doresc să contribuie la dezvoltarea abilităților artistice și tehnice ale acestora. De asemenea, prin caracterul internațional al concursului, proiectul își propune să faciliteze dialogul intercultural în domeniul fotografic”, au spus organizatorii festivalului.

Toți cei interesați se pot înscrie prin completarea unui formular, care se găsește pe site-ul festivalului, până în data de 1 mai. Formularul include și o scrisoare de intenție în care aplicantul trebuie să motiveze dorința lui de a participa la acest festival.

Photo Romania Festival se va desfășura între 15 și 25 mai și va cuprinde o serie de workshop-uri, evenimente, concursuri și expoziții, în cadrul acestui festival participând fotografi din lumea întreagă.

Larisa Antal / Sursa fotografiei: ziuadecj.realitatea.net

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts