”Gladiatorii” ratează victoria

Sport UBB Radio

BCU Gladiator

Meciul de baschet masculin, disputat aseară, în incinta Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, între echipa clujeană BC Gladiator și CSU Sibiu s-a finalizat cu un total de 83-85. Încă din prima parte a meciului, ”gladiatorii” lui Roschnafsky au luat cu asalt formația sibienilor fiind la un coş distanţă de a detona o adevărată bombă în Divizia A.

În ciuda intervențiilor lui Levi, care pe tot parcursul meciului a înscris din aproape orice poziție, situația de pe tabela de marcaj a luat o altă întorsătura, iar oaspeții au atins un avantaj de zece puncte la pauză.

” Din păcate am avut oscilații pe tot parcursul meciului, care ne-au împiedicat să câștigăm. Au înscris foarte bine momentele când erau singuri și au profitat de avantajul pe care l-am oferit în prima parte a meciului cu cele 4 reușite din 19. Erau puncte bune, care ne puteau ajuta, dar sper că înfrângerea asta să ne unească și să ne întărească tactica de joc”, a declarat antrenorul clujenilor, Bruno Roschnafsky.

Un fault în atac al lui Johnson le-a permis clujenilor șansa victoriei, care a fost irosită de nereușita de  trei puncte a lui Dawson .

”E bine pentru moralul echipei că s-au luptat până la sfârșit și pot să zic că sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor din timpul meciului”, a adăugat Roschnafsky.

Principalii marcatori care au înscris  pentru BC Gladiator au fost: Levine (24), urmat de Howard (23) şi Dawson (22), iar pentru oaspeți au punctat Brown (24), Smith (21), Roland (14) și Calotă (12). În cea de-a treia etapă a Diviziei A, ”gladiatorii” se vor confrunta cu Gaz Metan Mediaș.

Alina Solovăstru

Foto: Otilia Chiș (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts