Ziua Porţilor Deschise la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca

UBB Radio

Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită la Cluj prin organizarea celei de-a III-a ediţii a Zilei Porţilor Deschise la Teatrul Naţional.

În cadrul evenimentului ce se va desfăşura sâmbătă, 27 martie, publicul va putea participa la una dintre acţiunile: „Colţul copiilor”,  un moment interactiv pentru cei mici, animat de actorul Marian Râlea; vizite în culisele teatrului, ghidate de actori; Colţul „Restituirii”, unde se doreşte readucerea în memoria publicului a marilor spectacole montate de regizori importanţi ai Teatrului Naţional din Cluj, precum şi „Colţul Literaturii”, unde directorul Teatrului Naţional din Cluj, Ion Vartic, va modera o dezbatere despre volumul „Viaţa unui om singur” de Adrian Marino.

De asemenea, începând cu ora 18, spectatorii sunt invitaţi să asiste la o repetiţie deschisă a piesei „Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare.

Mai mult, pe parcursul întregii zile, publicul participant la eveniment va putea vizita expoziţia de fotografii din spectacolele curente şi afişe din arhiva teatrului, sau va putea achiziţiona diverse volume de carte de teatru ce vor fi disponibile la standul de carte amenajat în foaierul teatrului, în colaborare cu Librăria Cărtureşti.

Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, consultaţi site-ul Teatrului Naţional Cluj- Napoca www.teatrulnationalcluj.ro sau accesaţi linkul direct către newsletter-ul evenimentului http://www.teatrulnationalcluj.ro/index.php?page=listpaged&pid=59&arh=1

Teodora Marian

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts