Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Cluj

Cultură Din oraş

Teatrul Național Cluj așteaptă clujenii și în acest an, pe 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, la Ziua Porților Deschise. Intrarea va fi liberă între orele 12:oo și 18:00 iar cei care vor vrea să viziteze vor putea opta pentru o serie de evenimente pentru toate gusturile și vârstele.

Doritorii vor putea vizita culisele teatrului, însoțiți de actorii Teatrului Național. De asemenea, aceștia vor pune în scenă un spectacol interactiv dedicat copiilor, dar şi recitaluri de muzică instrumentală. La eveniment vor fi prezenți și scriitori clujeni care vor citi din lucrările lor şi apoi vor rămâne la o sesiune de discuţii cu publicul.

Vor mai fi expuse fotografii cu imagini din spectacolele teatrului şi afişe de arhivă, dar și fragmente dintr-un spectacol de arhivă al teatrului. Apoi, vizitatorii vor putea să discute cu actori din distribuţie, să asiste la o repetiţie de spectacol şi să interacţioneze cu regizorul şi actorii din echipă.

În plus, Cafeneaua  Doamna T din incinta  Teatrului Național  Cluj îi aşteptă pe vizitatori  cu  delicatese pe toată durata evenimentului, iar Librăria teatrului şi Librăria Cărtureşti vor prezenta o ofertă variată de cărți.

____________

Claudia Girigan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts