Ziua Internațională a cărții, un prilej de relaxare

Cultură Din oraş

11163571_838390426241099_1293765558_o

Clujenii pasionați de lectură au sărbătorit azi, 23 aprilie 2015, Ziua Internațională a Cărții. În  funcție de preferințe aceștia au putut opta să petreacă această zi fie la Grădina Botanică ”Alexandru Borza’’, fie la Concursul de lectura”Mircea Nedelciu”.

La Grădina Botanică, intrarea va fi gratuită toată ziua pentru cei care se prezintă cu o carte. Între       timp,la Concursul de Lectură, ”Mircea Nedelciu”a avut loc un concurs, la care au participat 13 elevi de clasa  a 12-a de la două licee din Cluj Napoca, Onisifor Ghibu și Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazar.

 Cei prezenți au părut încântați de aceste inițiative. ”Consider că inițiative că acestea pot face tineretul să dedice  mai mult timp cititului și mai puțin internetului.” a spus Larisa Becan studentă la UBB Cluj.  Oamenii au fost prezenți în număr mare atât pentru a citi cât și pentru a vizită atracțiile Gradinei Botanice ”Alexandru Borza”.Au fost prezente persoane de toate vârstele ,de la scolari dornici să învețe la oameni în vârstă care vroiau doar să se bucure de frumusețea locului.

– Geanina Faur / Sursa fotografiei: Geanina Faur     

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts