Ziua Europei celebrată la Cluj

Eveniment UBB Radio

Ziua Europei va fi sărbătorită pe data de 9 mai și la Cluj-Napoca, în centrul istoric al orașului, în faţa Casei Memoriale Matei Corvin, în intervalul orar 9-17. Clujenii vor primi răspuns la întrebările, sau curiozitățile pe teme europene, sau se pot delecta cu produsele tradiționale expuse de Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni.

Evenimentul este organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, cu sprijinul reţelei de informare a Comisiei Europene, EUROPE DIRECT. Vor fi amplasate 18 standuri de informare pe aleea pietonală Matei Corvin prin care instituţiile şi organizaţiile participante asigură cetățenilor un plus de informare și promovare a subiectelor de interes legate de afacerile europene în general.

Partenerii locali ai evenimentului sunt Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj, UBB Radio Online şi Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni.

Următorii invitați vor participa cu standuri pentru a satisface curiozitățile cetățenilor pe teme europene: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Prefectura Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, 7 organisme intermediare pentru implementarea programelor cofinanţate din fondurile structurale 2007-2013, Universitatea de Artă şi Design Cluj, Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Cluj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj, Universitatea Tehnică Cluj, Academia de Muzica “Gheorghe Dima” Cluj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, ADR Nord-Vest şi Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord.

__________

Alina Mihuț

Foto: ADR

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts