Zilele Universităţii Tehnice încep astăzi la Cluj

Din oraş Educaţie

Zilele Universităţii Tehnice(ZUT)dau astăzi startul activităţilor de natură educaţională, culturală, socială şi de divertisment care vor ţine până în 23 noiembrie.

În cadrul acestui eveniment, ZUT are ca scop principal implicarea tinerilor din centrul universitar în activităţi în care aceştia să se regăsească pentru a-şi dezvolta abilităţile personale. Tinerii studenţi au posibilitatea de a participa la balul bobocilor, training-uri, workshop-uri, prezentări, concursuri trăznite, precum şi alte activităţi interdisciplinare.

 Printre proiectele care se vor desfăşura în aceste zile, se numără şi INFOTECH, un proiect organizat de UTCN în colaborare cu Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică (OSUT). Acesta este structurat pe cele patru ramuri mari ale Universităţii: electro, mecanic, construcţii şi instalaţii, care constă în prezentarea companiilor cu specializarea profilelor din cadrul UTCN, sesiuni de comunicări ştiinţifice, oferte de locuri de muncă sau intership-uri pentru studenţii implicaţi.

 De asemenea, OSUT organizează în perioada 5-9 noiembrie, proiectul „ElectroTech” aflat la cea de-a paisprezecea ediţie în colaborare cu Thompson, Emerson şi Isdc (partenerii oficiali),  adresat studenţilor facultăţilor cu profil electro din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, în care vor avea loc diferite activităţi propuse de firmele participante.

Alte proiecte care se vor derula în această perioadă:

  • Balul Bobocilor din Universitatea Tehnică– Casa de Cultură a Studenţilor 8 noiembrie, ora 19, votat ca fiind unul dintre cele mai reușite baluri din Transilvania;
  • Polisport – proiect în care studenții pot participa la diferite sporturi, de la fotbal, până la șah;
  • Proiecții de film – la Cinema Mărăști;
  • Student Party și Karaoke – cu și pentru studenți;
  • Campanii de informare a studenților, cu privire la drepturile lor;
  • Dezbateri pe diferite teme.

___________

Alina Iordan

Rodica Laver

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts