Zilele studentului din Universitatea Babeș-Bolyai

Din oraş

Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai organizează Zilele Studentului din Universitatea Babeș-Bolyai”, eveniment ce se va desfășura în perioada 15- 22 aprilie în diferite locații din Cluj- Napoca.

Organizatorii au pregătit pentru studenții din Universitatea Babeș- Bolyai o serie de evenimente și activități care să vină în întâmpinarea nevoilor atât profesionale cât și personale ale acestora.

Evenimentele  vor fi demarate azi, începând cu ora 19.00, la sala Studio Euphorion a Teatrului National Cluj- Napoca, cu piesa de teatru Oleanna, de David Mamet, piesă jucată de studenții Facultății de Teatru și Televiziune.

În 17 aprilie se va ține o conferință despre importanța sportului în viața noastră și despre educația sportivă. Evenimentul, denumit sugestiv “Importanța activităților fizice” își așteaptă doritorii începând cu ora 12.00, în sala polivalentă  a Facultății de Educație Fizică și Sport.

În aceeași zi Casa Tiff  va găzdui începând cu ora 19.00, o ”Întâlnire la o poveste” cu nimeni altul decât Ioan Gyuri Pascu.  Absolvent al Facultății de Litere, va împărtăși celor prezenți  frânturi din ceea ce descrie drumul său de la studenție la o carieră de succes și ce a însemnat pentru el viața de student la Universitatea Babeș Bolyai. Povești de viață, taine ale succesului  și oportunitatea de a-i adresa întrebări, sunt elementele care vor descrie seara.

Evenimentele continuă în 17 aprilie, începând cu ora 20.00, în cadrul unor “Observații Astronomice”. Pasionații de astronomie și nu numai vor avea ocazia să afle mai multe informații despre stele și aliniere planetelor. Activitatea are loc la Observatorul Astronomic din Grădina Botanică.

Programul complet și mai multe informații găsiți pe www.csubb.ro la secțiunea “Zilele studentului”.

_____________

Anamaria Mărginean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts