Ambasadorul Regatului Belgiei, Philippe Beke a ținut o conferință la UBB

Din oraş

Excelența sa, Philippe Beke, Ambasadorul Regatului Belgiei a ținut astăzi o conferință intitulată  “Economic Diplomacy, a bilateral tool in the EEAS perspective” la Facultatea de Studii Europene, din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai.

“Diplomaţia economică, alături de cea culturală intră în sferele de interes atât ale cadrelor didactice cât şi ale studenţilor Facultăţii. Conferinţa E.S. Ambasadorului Regatului Belgiei, Philipe Beke ne onorează cu prezența şi sublinează încă o dată faptul că Facultatea de Studii Europene reprezintă cel mai optim spaţiu de dezbatere la cel mai înal nivel”, declară decanul Facultăţii de Studii Europene.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de Europenistică, Philippe Beke specialist în Drept Internațional, Relații Internaționale și Afaceri Europene ne-a istorisit cele mai importante evenimente  înca din anul 1916 pâna în prezent, ținând de domeniul Diplomației Economice.

Conferința susținută a avut ca public țintă în principal studenții din cadrul UBB, însă au fost prezenți de asemenea și numerosi studenți din Oradea.

______________

Papuc Nicoleta

Foto: Cristina Moldovan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts