Zilele Clujului ne provoacă la un stil de viață sănătos prin sport și mișcare

Din oraş

Clujenii, turiștii și copiii sunt așteptați să participe la competiții și demonstrații sportive de ciclism, box, atletism, taekwondo, beach handbal, karate, fotbal american, aikido și tenis în perioada 25 mai-1 iunie, cu ocazia Zilelor Clujului.

Vineri, 25 mai, la ora 15, va avea loc în Piața Muzeului, o demonstraţie de arte marţiale pusă în scenă de Clubul Sportiv Ming Dao Cluj-Napoca. De la ora 24 se desfășoară Etapa de noapte de ciclism, în parteneriat cu Asociația Clujul Pedalează.

Sâmbătă, 26 mai,  se vor desfășura în Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 11, prin programul Micul biciclist și siguranța lui,  jocuri și competiții educative menite să-i învețe pe copii să circule în siguranță respectând indicatoarele rutiere, partener Asociația Clujul Pedalează. De la ora 14, Asociația Județeană de Box Cluj organizează Cupa orașelor înfrăție Koln vs.Pecs.

Duminică, 27 mai, va avea loc în Parcul Sportiv Universitar “Prof. Dr. Iuliu Haţieganu”, de la ora 12, Cupa Zilelor Clujului la fotbal american Crussaders vs. Warriors Sharks. Platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” găzduiește, începând cu ora 10, un curs de orientare în alergare care constă în parcurgerea unui traseu alergând cu ajutorul hărţilor în parteneriat cu Asociația Pro Orientare. În aceeași zi, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană pentru Sport şi tineret, se va organiza, începând cu ora 10, Box-Cupa orașelor înfrăție Koln vs. Pecs. La ora 16 se va desfășura  Streetball-U Mobidelco, iar de la ora 17 vor fi Demonstrații de karate.  Ora 18 va oferi Demonstrații de arte marțiale Aikido, în parteneriat cu Fundația Română de Aikido Aikikai.

Miercuri, 30 mai, va avea loc în Piața Muzeului, de la ora 18,  o Demonstrație TaeKwondo.

Joi, 31 mai, Winners Tenis Club organizează în Parcul Rozelor, începând cu ora 10, cursuri gratuite de tenis şi antrenamente gratuite pentru copii. Înscrierile se fac până în data de 30 mai 2012 la sediul clubului.

Vineri, 1 iunie, se va desfășura în Parcul rozelor, de la ora 12, concursul de tenis la Winners Tenis Club, iar de la ora 15, va avea loc în Platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, Campionatul de beach handbal.

________

Adriana Buga

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts