Zboruri din Cluj spre Constanța începând de astăzi

Din oraş

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca are o nouă rută disponibilă. Începând cu 15 iunie 2017, de pe aeroportul clujean, au demarat mai multe zboruri cu destinația Cluj-Constanța. Noile zboruri sezoniere sunt operate de către campania aeriană, Blue Air.

Zborul din Cluj până la Aeroportul  Internațional “Mihail Kogălniceanu” din Constanța durează o oră. Noul segment introdus pe orarul aeroportului are două frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică. Ruta aeriană leagă cele două județe atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere turistic.

Clujenii și pasagerii din întreaga Transilvanie, pot ajunge pe toată perioada sezonului estival, spre litoralul Mării Negre. Astfel, conform comunicatului de presă publicat pe site-ul aeroportului, zborurile către noua destinație sunt disponibile în perioada 15.06.2017 – 28.09.2017.

Aeronavele, care vor conecta cele două destinații, sunt de tip Boeing 737, seria 500, având în componența lor o capacitate de 126 de locuri.

Aeroportul “Avram Iancu” este al doilea aeroport din țară ca și număr de pasageri transportați. Pe primul loc se află Aerportul Internațional “Henri Coandă” din București. Campania aeriana Blue Air, desfășoară zboruri pe mai multe rute, atât interne, cât și internaționale: București-Otopeni, Iași, Timișoara, Londra, Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca, Nisa, Hamburg, iar acum și Constanța.

Pentru detalii și rezervări, accesați pagina companiei aeriane, Blue Air: http://www.blueairweb.com/

– Gheorghița Boriceanu / Sursa fotografiei: Cluj Capitala

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts