ACS Poli a câștigat returul barajului și rămâne în liga I

Sport

ACS Poli a învins astăzi UTA Arad în returul barajului pentru promovarea/menținerea în liga 1 cu scorul de 3-1. Cu 5-2 la general, după ce și în tur au câștigat cu scorul de 2-1 (Henrique 21′, Cînu 25′ / Strătilă 52′), timișorenii își păstrează locul în liga I pentru sezonul următor.

UTA este cea care a deschis scorul, încă din minutul 5, prin Adrian Petre. Bucuria acestora nu a durat foarte mult deoarece Cristi Bărbuț a egalat în minutul 17, iar peste alte 4 minute Octavian Drăghici îi duce pe timișoreni în avantaj și stabilește scorul pauzei, 2-1. În repriza secundă, ACS Poli nu numai ca s-a apărat foarte bine și nu le-a dat nicio șansă arădenilor, dar a mai și înscris o dată în minutul 88 prin nou-intratul Pedro Henrique care a stabilit scorul final, 3-1. Astfel, alb-violeții vor avea un nou an de fotbal în primă ligă, în timp ce UTA ratează promovarea pentru al doilea an la rând, după ce sezonul trecut a fost invinsă tot la baraj de FC Voluntari cu scorul general de 3-1.

În Liga 1 au promovat Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au luat drumul eşalonului secund.

– Gabriel Jurca / Sursa fotografiei: www.digisport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts