Wizz Air adoptă noi reguli de zbor, începând cu data de 1 mai. Noi măsuri pentru a proteja pasagerii și personalul

Economie UBB Radio

Wizz Air implementează noi reguli de zbor începând cu data de 1 mai , pentru a se păstra distanța socială recomandată de autorități și pentru a-și proteja pasagerii și personalul de zbor, scrie romaniajournal.ro.

Ca parte a măsurilor de protecție, pasagerii trebuie să facă check-in și să efectueze orice achiziții online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a evita interacțiunea cu alți oameni la aeroport. De asemenea,  punctele de predare a bagajelor și verificarea rapidă a acestora este recomandată pentru a crește distanțarea fizică, iar bilete de îmbarcare vor putea fi scanate.

Pasagerii vor primi șervețele de igienizare, fiind obligați să poarte măști. Se elimină revistele de bord și este încurajată metoda contactless pentru plățile efectuate în timpul zborului.

Compania va continua programul de curățenie zilnic pentru toată flota, în plus, toate avioanele vor fi dezinfectate peste noapte, conform instrucțiunilor oficiale.

„Sănătatea și binele pasagerilor și a echipajului au fost întotdeauna de o importanță maximă pentru Wizz Air. Pe măsură ce primim din ce în ce mai mulți pasageri pe zborurile noastre și extindem operațiunile noastre, măsurile de protecție pe care le implementăm vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile. Încurajăm clienții să vizioneze noul nostru videoclip pentru mai multe detalii despre noile măsuri de securitate și sănătate. Credem că noul protocol de sănătate al Wizz Air îi va ajuta pe pasageri să se simtă mai liniștiți atunci când călătoresc cu noi, în timp ce noi continuăm să răspundem nevoilor clienților noștri, acum cu măsuri de igienă îmbunătățite”, a declarat co-fondatorul companiei Wizz Air, Jozsef Varadi.

Pentru a rezuma noul protocol, Wizz Air a realizat un videoclip  care vizează principalele măsuri introduse.

Sursa: Newsair.ro

Bernadette Nemeth

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts