Voluntar la Jazz in the Park

Cultură

00120737_large

Organizatorii “ Jazz in the Park” sunt în căutarea voluntarilor care să îi ajute și în cea de-a treia ediție a festivalului muzical care va avea loc în perioada 29 iunie și 5 iulie.

Pentru început, persoanele care doresc să se implice în marele eveniment care se va desfășura în Parcul Central cât și în alte trei locații din Cluj-Napoca, trebuie să acceseze site-ul www.jazzinthepark.ro, unde vor completa un formular de înscriere. După completarea lui, participanții vor trebui să își verifice constant adresa de e-mail începând cu data de 22 iunie .

În Parcul Central vor fi amenajate trei scene pe care vor concerta diferiti Dj care vor face atmosferă pe parcursul zilei. Pe langă muzică nu vor lipsi nici activitățile relaxante pe care organizatorii le-au pregătit clujenilor: expoziții de arta, spații pentru ciclism precum și spațiipentru citit. Ceea ce aduce nou anul 2015 este amenajarea unor locații noi în cadrul festivalului: plaja din cartierul Grigorescu și cea de pe malul Someșului precum și scena din incinta Operei Maghiare.

 Intrarea este gratuită la toate concertele cu excepția celor de la Opera Maghiară.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: ziuadecj.realitatea.net

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts