Vlad Ivanov: “Nu fac parte din oamenii care fac din vedetism un succes.”

Din oraş Eveniment

În cadrul întâlnirii TIFF Lounge de astăzi, cinefilii  clujeni au vorbit despre principii cu actorul Vlad Ivanov. Acesta este protagonistul filmului „Principii de viaţă”, film difuzat în cadrul ediţiei TIFF din acest an. Actorul a mai apărut pe marile ecrane în producţii precum „4 luni, 3 săptămâni şi două zile” sau „Poliţist adjectiv”.

Vlad Ivanov a vorbit despre cele două posturi pe care le interpretează- el şi actorul, dar şi despre povestea din spatele filmului „Principii de viaţă”.

„Filmul e radiografia unui eşec, e despre un om care îşi doreşte să fie fericit, dar nu reuşeşte, calcă mereu în gropi…şi sfârşeşte prin a fi singur, singur de tot.”, declară actorul.

Filmul a fost prezent şi la festivaluri de film din străinătate, însă de multe ori publicul străin nu a gustat elementele specific româneşti prezente în film, iar la traducere, inevitabil, se pierde din savoarea textului. În ciuda acestor pierderi, persoanjul a fost foarte apreciazt şi în afară, datorită bogăţiei sale interioare, subliniază Vlad Ivanov.

Rămâne Vlad Ivanov acelaşi şi în spatele camerei de filmat?

“Nu vreau să mă confund cu niciun personaj. 4,3,2 a pus totuşi un mare accent asupra mea. E rolul care m-a adus în atenţia tuturor, pot să spun că acest rol mi-a marcat cariera de după. Mi-aş dori să rămân eu, Vlad Ivanov, care îl joacă pe…”, punctează actorul.

Cel mai recent proiect al său este unul de talie internaţională. El a interpretat un rol într-un serial televizat din Spania- Crematorio. Acest rol i-a impus un vocabular în limba spaniolă, nuanţat cu un accent rusesc. I-a fost greu să deprindă acest accent rusesc, în ciuda numelui pe care îl poartă, glumeşte actorul.

În urma acestui proiect, s-a decis să continue cu o carieră de freelancer.

TIFF Lounge îl ca aduce mâine în faţa publicului clujean, de la ora 18, pe actorul Dragoş Bucur, protagonistul filmului “Drumul de întoarcere”.

________________

Andrada Lăutaru

Foto: amintiridinepocadeaur.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts