Victorie ușoară pentru U-BT în fața Craiovei, clujenii devenind primii în clasamentul LNBM

Sport

U-BT Cluj-Napoca s-a impus fără emoții luni seara în fața echipei SCM ”U” Craiova, scor 95-68 (28-17, 21-13, 28-16, 18-22), în etapa a cincea a Grupei A din LNBM.

Clujenii au dominat în totalitate meciul de la ”BT Arena”, reușind desprinderea pe tabelă încă din primul sfert (24-11 în minutul 7).

Oltenii au reușit să rămână în jurul diferenței de 10 puncte doar în primele 12 minute ale partidei, de acolo U-BT a devenit tot mai precisă atât în atac, cât și pe faza defensivă.

Diferența maximă s-a înregistrat în minutul cinci al ultimului sfert, când Rolland Torok a punctat pentru 91-53 în favoarea ardelenilor.

Cei mai eficienți jucători pentru U-BT au fost Dykes (24 de puncte, 4 recuperări), Washburn (21 de puncte, 8 recuperări) și Marinov (14 puncte, 4 recuperări). De cealaltă parte au ieșit în evidență Boone (15 puncte), Gajovic (14 puncte, 4 pase decisive) și Troupe (13 puncte, 4 recuperări).

În urma acestei victorii, U-BT Cluj-Napoca trece pe primul loc în clasament, cu patru victorii și o înfrângere, în vreme ce Craiova pierde primul meci din acest sezon, având un record de 3-1 și un o partidă mai puțin disputată.

La final, Mihai Silvășan a spus câteva cuvinte despre meci și despre ce urmează pentru echipa lui:

 

Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts