Victorie importantă pentru U Cluj la handbal feminin

Sport

11074712_293888934068581_2754524950967744114_n

Fosta vicecampioană a României la handbal feminin U Cluj Napoca s-a impus pe teren propriu în etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale.

Echipa clujeană, antrenată de Carmen Amariei a învins Neptun Constanţa cu scorul de 23-21, într-un meci echilibrat, atât din punct de vedere al valorilor echipelor cât şi din punct de vedere al locului ocupat în clasament de cele două formaţii.

Partida dintre cele două formaţii a fost una echilibrată, motiv pentru care la pauză, clujencele au avut un avans de două goluri pe tabela de marcaj, scor 13-11. Partea a doua a meciului s-a desfăşurat sub aceleaşi condiţii, cu U Cluj în avantaj pe tabelă, însă constănţencele nu au cedat şi au ţinut aproape de echipa gazdă. La final, U Cluj s-a impus cu scorul de 23-21, spre bucuria spectatorilor prezenţi în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Cea mai bună marcatoare din tabăra clujeană a fost Florina Chintoan cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Magdalena Paraschiv cu 7 reuşite.

În urma acestei victorii, U Cluj urcă pe locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale feminine de handbal, cu două etape înaintea finalului sezonului regulat. Clujencele vor evolua în etapa următoare în deplasare, pe terenul actualei vicecampioane a României, Corona Braşov. Partida va avea loc duminică, 5 aprilie cu începere de la ora 20:00.

– Cătălin Weinmuller / Sursa fotografiei: Dan Porcuțan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts