România a învins cu 1-0 Insulele Feroe

Sport

tricolori (1)

Naţioanala României, antrenată de Anghel Iordănescu, a câştigat, duminică, meciul din preliminariile Campionatului European din 2016 cu Insulele Feroe.

Partida de la Ploieşti care a adunat peste 14.000 de spectatori, s-a terminat cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului fiind marcat de Claudiu Keşeru.

Tricolorii au început meciul în forţă, iar România a avut prima ocazie de a marca prin Raul Rusescu în minutul 4, însă portarul insularilor a parat şutul românului. Prima mare ocazie a oaspeţilor a venit în minutul 8, când Holst a marcat în poarta României, însă arbitrii au fluierat ofside. În minutul 21, Alexandru Maxim execută o lovitură liberă, însă balonul este deviat de un jucător al insularilor, iar Claudiu Keşeru preia mingea şi înscrie golul victoriei pentrru tricolori.

Astfel, înainte cu o etapă de finalul partidelor din preliminariile Campionatului European din 2016, România este clasată pe prima poziţie cu 13 puncte, fiind urmată în clasament de Irlanda de Nord cu 12 puncte şi Ungaria cu 8 puncte. Primele trei echipe clasate din fiecare grupă vor accede în play-off-ul Campionatului European, turneu final ce se va desfăşura în Franţa în iunie-iulie 2016.

– Ramona Sion / Sursa fotografiei: Federația Română de Fotbal

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts