Victor Ponta : România nu iese încă din criză

Politic UBB Radio

Președintele PSD, Victor Ponta a afirmat astăzi, la Cluj,  că „România încă nu iese din criză și nu poate să iasă atâta timp cât Guvernul și celelalte instituții dau dovadă de incompetență și de un uriaș sistem coruptibil ”.

Acesta a fost prezent la Cluj-Napoca pentru a se întâlni cu colegii de partid și aliații politici cu care a purtat discuții privind pregătirea programului economic și social inițiat de Uniunea Social Liberală (USL).

„Obligația Uniunii Social Liberale este de a reclădi speranța românilor, de a veni cu măsuri concrete, din punct de vedere social și economic, și de a demonstra că nu vom face la fel cum au făcut cei de la PDL.”, a adăugat liderul PSD.

De asemenea, Ponta a purtat discuții și cu oamenii de afaceri din zonă care s-au declarat nemulțumiți de evaziunea fiscală și de măsurile luate de Guvern cu privire la cota unică de impozitare, catalogând statul drept principalul adversar al economiei româneşti.

La întâlnire au fost prezenți și senatorii Titus Corlățean și Alexandru Cordoș, Președintele PSD Cluj Remus Lăpușan și vicepreședintele Mircea Jorj.

_________

Ana Giol

Foto : arhivă UBB Radioleave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts