Vasile Cepoi este noul secretar de stat în Ministerul Sănătății

Sănătate

Premierul Romȃniei a semnat decizia conform căreia medicului Vasile Cepoi va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a anunţat astăzi Guvernul, potrivit Mediafax.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, medicul Vasile Cepoi este de astăzi secretar de stat în Ministerul Sănătății ca urmare a faptului că numărul posturilor de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a crescut de la două la trei.

Rolul noului secretar de stat este de a coordona în mod direct procesul de reformă în sistemul de sănătate alături de ministru.

Decizia de numire a medicului Vasile Cepoi în această funcție a fost decisă în întȃlnirea de miercuri ce a avut loc la Guvern între premierul Emil Boc şi doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR şi consilier onorific în minister.

Premierul Emil Boc a semnat miercuri decizia de numire a medicului Andrei Georgescu şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății, după demisia lui Raed Arafat.

__________

Oana Alexa

Foto: antena3.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts