USL începe acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu

Eveniment Politic

Acţiunea de suspendare a preşedintelui va fi începută de Uniunea Social Liberală (USL). Liderul PNL, Crin Antonescu a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă înfiinţarea unei comisii politice ce va avea drept scop redactarea cererii de suspendare a lui Traian Băsescu.

„În momentul în care vom avea, probabil peste o săptămână, acest raport finalizat, va fi o discuţie în grupurile noastre parlamentare. Dacă ele îşi vor asuma această propunere, atunci ea va fi iniţiată pe traseul prevăzut de Constituţie”, a adăugat preşedintele PNL.

„Trebuie spus foarte clar şi o mai spunem încă odată. Demersul de suspendare al preşedintelui Traian Băsescu nu este un moft, nu este o inveţie de agendă, nu este nimic din ceea ce am văzut în zilele din urmă că au socotit foarte mulţi analişti şi comentatori. Sigur este o lume în care politicenii i-au obişnuit pe toţi, pe cetăţeni, pe comentatori, pe proprii colegi, cu demersuri care să însemne altceva decât ceea ce ele spun.”, a mai precizat Crin Antonescu.

De asemenea, preşedinţii PSD, PNL şi PC au solicitat juriştilor să pregătească un raport în care să fie analizate declaraţiile preşedintelui şi măsura în care acestea pot face obiectul unei acţiuni de suspendare.

____________

Anca Baciu

Foto: dinorasulmeu.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts